Lykkelig Barndom

Vi er faktisk forskjellige – enten du liker det eller ei

Det ble en gang gjort et forsøk hvor forskere ville måle hjerneaktiviteten til kvinner og menn når de hørte babygråt. Ingen av forsøkspersonene hadde egne barn. Hva tror dere at utfallet ble? Kvinnen hadde kjempe mye hjerneaktivitet – mannen hadde ingen nevneverdig reaksjon!

Så ble det gjort et forsøk hvor det ble vist bilder av personer av motsatt kjønn som var nakne. Her så man på utvidelse av pupillene hos forsøkspersonene. Her var resultatet omvendt – mennene fikk utvidede pupiller, men kvinnene ikke reagerte noe nevneverdig. Er det slik fra naturens side at mannen skal sørge for forplantning og kvinne forsørge det lille barnet? Jeg snakker selvfølgelig her om små babyer og ikke om hele oppveksten!

 

Våkner om natten, gjør far det? Mamma er ikke bare et ord eller en person du har ligget i magen til, Mamma er en følelse! det gjør deg ikkke til en dårlig far, det gjør deg til far og ikke en mor. det er faktisk forslkell på oss. Studiet av menn og damer som hørte babygråt uten å ha barn selv. Hos kvinner er det masse reaksjon hos menn null!

Mor og barn er ett den samme tiden.Vi er så knyttet at barnet ikke vet at det er en egen person før det er nærmere 8 måbeder gammelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen