Skip to main content

Tjenester

Ring meg gjerne for en prat på telefonen eller send meg en mail. Jeg svarer alltid innen 24 timer.

Lykkeligbarndom er en privat råd og veiledningstjeneste for småbarnsfamilier 0-12 år som er der for deg og din familie når dere trenger det. Her får du kort ventetid, lang erfaring, privat tjeneste og alltid svar innen 24 timer. 

Online

Jeg gir råd og veiledning online. Det gjør samtalene mer fleksible. Få råd og veiledning akkurat der hvor du er.

Hjemmebesøk 

Jeg kommer gjerne på hjemmebesøk. Mange synes at den beste hjelpen får man hjemme hos seg selv, der du og din familie føler dere mest trygge. Mange foreldre ønsker å vise meg hjemmemiljøet til barnet og hvor det sover, spiser osv. Slik informasjon kan gjøre det lettere for meg å hjelpe dere. Jeg kan ha samtaler med deg alene, med dere som par, med dere sammen med barnet, eller med barnet alene. Jeg har lang erfaring med samtaler med barn. Jeg holder til i Oslo og omegn. Bor dere langt unna hjelper jeg dere gjerne over telefonen eller online møte.

Mange familier ønsker å bestille hjemmebesøk først for å bli kjent, med oppfølging online underveis. Jeg følger dere hele veien. Tilbakemeldingene er at foreldre opplever det som nyttig å kunne ringe meg som kjenner familien «der og da» fordi utfordringer med barn ofte skjer «her og nå». 

Telefonkonsultasjon

Hvis dere bor langt utenfor Oslo kan det være lettere med samtale på telefon eller online møte. 

Møter

Mange foreldre ønsker at jeg er med på møter med barnehagen og skolen til barnet. De kan oppleve det som vanskelig å sitte i møter alene med pedagoger og lærere når det har oppstått uenigheter.

Foredrag

Jeg skreddersyr foredrag etter ønske.

Foreldrerollen
Grensesetting
Barnehagetilvenning
Det første året

Barnehager

Jeg har jobbet som pedagogisk leder på en småbarnsavdeling. Jeg holder foredrag om barnehagetilvenning og kan være med på personalmøter og foreldremøter. Jeg veileder også foreldre i barnehagen.

Jeg blir også booket inn som veileder for foreldre som har barn i barnehagen og for personalet i barnehagen.

Barselgrupper og andre grupper

Jeg tilbyr råd og veiledning i grupper. Er du i en gruppe kan det være fint å få veiledning, tips og råd sammen. Dere sitter i en ring på gulvet med babyen og kan stille meg spørsmål. Jeg har også et lite foredrag om babytilværelsen som jeg holder. Småbarnsforeldre har ofte mange av de samme spørsmålene og da kan det være fint å ha samtaler sammen i gruppen. Man lærer også mye av hverandres spørsmål, og det å sitte sammen i gruppe er veldig hyggelig. Babyene synes også det er hyggelig. Enten du er i en barselgruppe eller har laget din egen private gruppe med venner eller kollegaer, ta gjerne kontakt. Jeg skreddersyr opplegg og tema etter ønske.

Priser:

Hjemmebesøk og møter 60 min: kr. 1650

Telefonkonsultasjon/online møte: kr. 800 for 30 min

Veiledningspakke på 3 måneder med tilpasset veiledning etter ditt behov. Du får oppfølging ved møter og telefon: kr. 19.900
Betalingen kan deles opp om ønskelig.

Foredrag/foreldremøter/personalmøter: kr. 6000

Barselgrupper: kr. 250 per deltager. Barn gratis.

Kjøretillegg om du holder til utenfor Oslo (statens satser).


Kontakt meg gjerne ved å fylle ut skjemaet under

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Samtykke
Jeg godkjenner at Lykkeligbarndom.no lagrer denne informasjonen for å kunne ta kontakt. Les mer om GDPR her: www.gdpr.eu

Eller ring meg på 922 90 850

Nina Ulstein