Lykkelig Barndom

Tilbakemeldinger

Jeg følte meg helt alene i verden når jeg gjennomgikk samlivsbruddet inntil jeg snakket med Nina. Hun hjalp meg på alle plan. Også med barna mine. Jeg kunne ønske jeg visste om Nina litt før.
Tone, 49
Oslo
Sønnen vår på 4 år ville ikke i barnehagen. Hver morgen gruet jeg meg til levering og vi følte at barnehagen ikke tok det på alvor. Etter at vi fikk hjelp av Nina så løste det seg. Hun snakket med oss og ga oss verktøy, hun snakket med barnegagen og hun snakket med sønnen vår. Jeg anbefaler veldig Nina.
Mona, 29
Oslo
Før vi kom i kontakt med Nina så bare kranglet vi. Etter at Nina hjalp oss med å forstå hva vi egentlig prøvde å si til hverandre så klarte vi å snakke ordentlig til hverandre. Nina hjalp med ȧ oppklare misforståelsene vi hadde, vi hadde hatt dårlig kommunikasjon over mange år. Vi kalte etter hvert Nina bare for tolken. Vi er separert i dag, men siden kommunikasjonen har blitt så mye bedre mellom oss så klarer vi å være venner. Barna synes det er veldig hyggelig at vi kan finne på ting som familie igjen og at vi ikke krangler lenger. Jeg merker at barna har det mye bedre nå.
Per 56
Oslo
Når jeg plutselig ble alenepappa annen hver uke til to små barn på 2 og 4 år raknet verden for meg. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle organisere dagen min. Alt ble stress og mas og barna gråt mye. Nina hjalp meg gjennom gode samtaler om barna og konkrete tips og råd til å løse den nye hverdagen. Hun snakket også med barna selv om de var små. Det hjalp veldig.
Mathias, 32
Bergen
Jeg har vært gjennom en forferdelig skismisse med barn involvert. Vi havnet i retten og det var mye løgn og bedrag. Helt forferdelig. Jeg var veldig redd og sov dårlig i flere måneder. Barna merket også dette og forandret adferd til å bli sint (den yngste) og innesluttet (den eldste). Det var utrolig godt å ha Nina i denne perioden. Hun er varm å snakke med, viser forståelse, har mye erfaring og kunnskap. Hun kom med helt konkrete tips og råd som jeg trengte da. Jeg var så stresset og redd med mye indre uro at jeg trengte helt konkrete råd. Å ha Nina i denne forferdelige perioden var som å ha en hånd å holde i. Jeg kan ikke anbefale Nina fra Lykkelig Barndom nok.
Britt 45
Oslo
Jeg er alenemamma til to gutter på 1,5 og 3 år. Jeg har vært alene med dem nesten hele livet fordi far stakk når jeg var gravid. Jeg var veldig sliten og har hatt problemer med å få guttene til å sove om kvelden og mye krangling og sutring etter henting i barnehage. Særlig den yngste gråter, sutrer, slår og er sint mye. Jeg var utrolig sliten og tenkte at det var bare krangling og gråting hjemme med barna. En annen mamma i barnehagen anbefalte meg å kontakte Nina fra Lykkeligbarndom. Nina har hjulpet meg svært masse med at guttene sover bedre, planlegge dagen bedre og få det bedre med meg selv. Det er mer harmonisk hjemme nå og jeg er en mer blid og glad mamma for guttene.
Gro, 28
Sørumsand
Skroll til toppen