Skip to main content

Om meg

Min visjon er at alle barn skal få en lykkelig barndom

Det å få barn er helt fantastisk, men kan også være utfordrende. Det er helt normalt. Er dere nybakte foreldre som plutselig sitter med tusen spørsmål? Eller har dere allerede vært foreldre en stund og sliter med legging og søvn? Har dere et barn som skal begynne i barnehagen og ønsker tips og råd slik at barnehagetilvenning blir lettere? Eller har dere et barn som mistrives i barnehagen og ønsker hjelp med å løse problemet? Opplever dere stadig at barnet ikke «hører etter» når dere gir beskjeder slik at det blir mye krangling og mas? Er dere i et samlivsbrudd og trenger hjelp til å løse konflikter og uenigheter om barna? Mine, dine og våre barn utfordringer? Gråter babyen din mye uten at du forstår hvorfor? Eller ønsker du å samsove med babyen men er usikker på hvordan det gjøres på en trygg måte? Jeg kan hjelpe dere.

Jeg heter Nina Stanghov Ulstein og er utdannet barnevernspedagog, har mellomfag i spesialpedagogikk, er relasjonsterapeut og har en rekke kurs i tilknytning og småbarnspsykologi. Jeg er sertifisert ART veileder (sinnemestring) og ICDP veileder (veiledning av foreldre).

Jeg startet Lykkeligbarndom.no i 2011 og har hjulpet mange barn og familier. Jeg ønsket å tilby småbarnsforeldre en privat tjeneste hvor man kan henvende seg ved behov, få rask hjelp, kort ventetid og svar innen 24 timer. Jeg er grunnlegger og faglig ansvarlig.

Jeg har lang erfaring med barn og foreldre og har gjort mye forskjellig innen fagfeltet. Jeg har vært pedagogisk leder på en småbarnsavdeling i en barnehage, jobbet i barneverntjenesten, vært avlastningshjem, jobbet på akutt og utrednings-senter for barn, jobbet på mødrehjem, vært lærervikar på barneskole og jobbet med gatebarn i Rio i Brasil.

La meg hjelpe deg med å gjøre småbarnslivet gladere, tryggere og enklere. Ingen familier er like, men sammen finner vi løsninger som er best for nettopp dere. Trygge foreldre gir en lykkelig barndom.