Lykkelig Barndom

Om Nina

Hva kan vi hjelpe deg med?

Det å få barn er helt fantastisk, men kan også være utfordrende. Det er helt normalt. Er dere nybakte foreldre som plutselig sitter med tusen spørsmål? Eller har dere allerede vært foreldre en stund og sliter med legging og søvn? Har dere et barn som skal begynne i barnehagen og ønsker tips og råd slik at barnehagetilvenning blir lettere? Eller har dere et barn som mistrives i barnehagen og ønsker hjelp med å løse problemet? Opplever dere stadig at barnet ikke «hører etter» når dere gir beskjeder slik at det blir mye krangling og mas? Er dere i et samlivsbrudd med barn involvert og trenger hjelp til å løse konflikter og uenigheter om barna? Mine, dine og våre barn utfordringer? Gråter babyen din mye uten at du forstår hvorfor? Eller ønsker du à samsove med babyen men er usikker på hvordan det gjøres på en trygg måte? Jeg kan hjelpe dere.

Jeg heter Nina Stanghov Ulstein og er utdannet barnevernspedagog, har mellomfag i spesialpedagogikk, er relasjonsterapeut og har en rekke kurs i tilknytning og småbarnspsykologi. Jeg er sertifisert ART veileder (sinnemestring) og ICDP veileder (veiledning av foreldre).

Lykkeligbarndom.no ble startet i 2011 og har hjulpet mange barn og familier. Ønsket var å tilby småbarnsforeldre en privat tjeneste hvor man kan henvende seg ved behov, få rask hjelp, kort ventetid og svar innen 24 timer. Jeg er grunnlegger og faglig ansvarlig.

Jeg har lang erfaring med barn og foreldre og har gjort mye forskjellig innen fagfeltet. Jeg har vært pedagogisk leder på en småbarnsavdeling i en barnehage, jobbet i barneverntjenesten, vært avlastningshjem, jobbet på akutt og utrednings-senter for barn, jobbet på mødrehjem, vært lærervikar på barneskole og jobbet med gatebarn i Rio i Brasil.

La meg hjelpe deg med å gjøre småbarnslivet gladere, tryggere og enklere. Ingen familier er like, men sammen finner vi løsninger som er best for nettopp dere. Trygge foreldre gir en lykkelig barndom.

Omtaler

«Jeg følte meg helt alene i verden når jeg gjennomgikk samlivsbruddet inntil jeg snakket med Nina. Hun hjalp meg på alle plan. Også med barna mine. Jeg kunne ønske jeg visste om Nina litt før.»

Tone, 49 Oslo

«Sønnen vår på 4 år ville ikke i barnehagen. Hver morgen gruet jeg meg til levering og vi følte at barnehagen ikke tok det på alvor. Etter at vi fikk hjelp av Nina så løste det seg. Hun snakket med oss og ga oss verktøy, hun snakket med barnegagen og hun snakket med sønnen vår. Jeg anbefaler veldig Nina.»

Mona, 29 Oslo

«Når jeg plutselig ble alenepappa annen hver uke til to små barn på 2 og 4 år raknet verden for meg. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle organisere dagen min. Alt ble stress og mas og barna gråt mye. Nina hjalp meg gjennom gode samtaler om barna og konkrete tips og råd til å løse den nye hverdagen. Hun snakket også med barna selv om de var små. Det hjalp veldig.»

Mathias, 32 Bergen

«Jeg er alenemamma til to gutter på 1,5 og 3 år. Jeg har vært alene med dem nesten hele livet fordi far stakk når jeg var gravid. Jeg var veldig sliten og har hatt problemer med å få guttene til å sove om kvelden og mye krangling og sutring etter henting i barnehage. Særlig den yngste gråter, sutrer, slår og er sint mye. Jeg var utrolig sliten og tenkte at det var bare krangling og gråting hjemme med barna. En annen mamma i barnehagen anbefalte meg å kontakte Nina fra Lykkeligbarndom. Nina har hjulpet meg svært masse med at guttene sover bedre, planlegge dagen bedre og få det bedre med meg selv. Det er mer harmonisk hjemme nå og jeg er en mer blid og glad mamma for guttene.»

Gro, 28 Sørumsand
Skroll til toppen