Lykkelig Barndom

Kjære pappa, tusen takk!❤️

Tilknytning

Dette innlegget er bare til deg pappa, for selv om jeg for det meste vil ligge på puppen til mamma, så er du også veldig viktig for meg.

Kjære pappa! Da jeg lå inni magen til mamma og svømte rundt, så knyttet jeg ekstremt sterke bånd til mamma. Jeg fulgte mamma overalt hvor hun gikk, og vi ble på en måte som én person. Hun passet på meg både dag og natt. Men, jeg hørte også stemmen din, og den ga meg trygghet om at det var noen som passet på mamma. Det var veldig viktig for meg for gjennom at du passet på mamma, så passet du også på meg.

Kjære pappa! Tusen takk for at du viser meg at det også finnes en verden utenfor puppen. Denne verden blir viktigere og viktigere for meg desto eldre jeg blir. Jeg gleder meg til vi kan utforske denne nye verden sammen.

Kjære pappa! Tusen takk for at du holder meg i dine stor og sterke armer når jeg føler meg utrygg. Da føler jeg meg trygg med en gang. Det er liksom ingen som kan gjøre meg og mamma vondt når du er der med din beskyttelse. Du er så stor, og jeg er så liten, men når jeg ligger i dine armer så føler jeg meg så beskyttet mot alle livets farer.

“Men, jeg hørte også stemmen din, og den ga meg trygghet om at det var noen som passet på mamma. Det var veldig viktig for meg for gjennom at du passet på mamma, så passet du også på meg.”

Kjære pappa! Du er min helt og du er mitt forbilde. Når jeg blir stor så vil jeg enten bli som deg eller jeg vil gifte meg med en som ligner på deg.

Kjære pappa! Tusen takk for at du står opp midt på natten og tar meg opp når jeg gråter. Det føles så trygt og godt når du bærer meg rundt for å roe meg ned. Da vet jeg at jeg er trygg og at ingenting galt kan skje.

Kjære pappa! Du og mamma er forskjellige, med hver deres unike egenskaper som jeg verdsetter like høyt, men til ulike tidspunkt i livet mitt. Takk for at du er der for meg. Jeg elsker deg.

Siste nytt

På bloggen deles med jevne mellomrom innlegg som omhandler foreldrerollen og småbarn. 

Følg oss

Skroll til toppen