Lykkelig Barndom

Barnehage for de minste – må det være et enten eller?

Jeg tenker at barnehagen i seg selv ofte kan være et flott tilbud til både barn og voksne, det er den ukritiske bruken, den tidlige starten og ikke minst de lange dagene jeg ønsker å rette søkelyset mot.  Jeg tenker også at det ikke trenger å være et enten eller. Hvorfor ikke utsette barnehagestarten litt, og jobbe redusert – i noen år? Ikke for alltid og ikke nødvendigvis i mer enn de første 3 leveårene. Og etter det kan man jobbe mer, hvis man ønsker og må. Innen da er mye gjort for barnet. Jeg synes at barnehagediskusjonen ofte ender i en enten eller diskusjon og det synes jeg er trist. Ikke minst fordi at det finnes så mange ulike løsninger for den enkelte og ulike familie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen